Derradru Official – Bahan Pelarian

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

(Intro) F G Em Am
Dm G C..

F G
aku rabutuh welasmu.. tresno ro aku..
Em Am
aku rabutuh awakmu.. teko ning uripku..
F G
sing tak jalok.. omongo wae..
Em Am
nek iki pancen raono.. aku ning atimu..
F G
tulung ojo.. gawe aku..
C Csus4
bahan pelarianmu..

C F
sakjane tok anggep opo..
G
aku ning ngandingmu..
Em
sak tenane aku sopo..
Am
ning njero fikiranmu..
F G
rumangsane.. aku parkiran..
Em
ming tok nggo ampiran..
Am
wektu kowe kelaran..
F G
tresno kuwi.. sek tenanan..
C
dudu nggo hiburan..

(Chorus)
F
aku tak lungo..
G
timbang gawe ati loro..
Em
aku tak ngalah..
Am
nek akhire yo mung susah..
Dm
aku wes gemati..
G
tego temen mbok larani..
C
kowe wes ora peduli..

F
dadi kenangan..
G
tresno iki wes tak buang..
Em Am
dadi cerito.. lorone wes ra tak roso..
Dm
nyuwun dumateng Gusti..
G
diparingi ganti..
C
ampun sek koyo wingi..

(Int.) F G Em Am
Dm G C..

F
sakjane tok anggep opo..
G
aku ning ngandingmu..
Em
sak tenane aku sopo..
Am
ning njero fikiranmu..
F G
rumangsane.. aku parkiran..
Em
ming tok nggo ampiran..
Am
wektu kowe kelaran..
F G
tresno kuwi.. sek tenanan..
C
dudu nggo hiburan..

(Chorus)
F
aku tak lungo..
G
timbang gawe ati loro..
Em
aku tak ngalah..
Am
nek akhire yo mung susah..
Dm
aku wes gemati..
G
tego temen mbok larani..
C
kowe wes ora peduli..

F
dadi kenangan..
G
tresno iki wes tak buang..
Em Am
dadi cerito.. lorone wes ra tak roso..
Dm
nyuwun dumateng Gusti..
G
diparingi ganti..
C
ampun sek koyo wingi..