Esa Risty – Lemah Teles

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Capo di fret 2

(Intro) C G/B Am A
Dm A Fm G

C G/B Am
jujur.. ati iki loro..
F G C
durung iso.. nompo kenyataan..
E A
tanduran sing wes tak sirami..
Dm
maleh dadi awu ireng..
G
di obong karo kahanan..

C G/B Am
mbiyen janji bareng bareng..
F G C
ngrasakke susah lan seneng..
E Am
saiki kowe medotke angen angen..
F G
tak kuatke ati yen kudu kelangan..

(Chorus)
C G
kowe mbelok ngiwo nengen..
Am Em
tanpo nguwaske mburi..
F Em
tak tabrak kowe loro..
Dm G
iki salahe sopo..

C G
yen kowe wes ra tresno..
Am Em
ngomong ojo t’rus lungo..
F Em
awas nemoni apes..
Dm
lemah teles..
G C
Gusti sing.. bakal mbales..

(Int.) C G Am Em
F Em Dm Fm
F Em Am
Dm G..

C G/B Am
jujur.. ati iki loro..
F G C
durung iso.. nompo kenyataan..
E A
tanduran sing wes tak sirami..
Dm
maleh dadi awu ireng..
G
di obong karo kahanan..

C G/B Am
mbiyen janji bareng bareng..
F G C
ngrasakke susah lan seneng..
E Am
saiki kowe medotke angen angen..
F G
tak kuatke ati yen kudu kelangan..

(Chorus)
C G
kowe mbelok ngiwo nengen..
Am Em
tanpo nguwaske mburi..
F Em
tak tabrak kowe loro..
Dm G
iki salahe sopo..

C G
yen kowe wes ra tresno..
Am Em
ngomong ojo t’rus lungo..
F Em
awas nemoni apes..
Dm
lemah teles..
G C G
Gusti sing.. bakal mbales..

C G
kowe mbelok ngiwo nengen..
Am Em
tanpo nguwaske mburi..
F Em
tak tabrak kowe loro..
Dm G
iki salahe sopo..

C G
yen kowe wes ra tresno..
Am Em
ngomong ojo t’rus lungo..
F Em
awas nemoni apes..
Dm
lemah teles..
G C
Gusti sing.. bakal mbales..

(Intro) D A/C# Bm B
Em B Gm A

D A/C# Bm
jujur.. ati iki loro..
G A D
durung iso.. nompo kenyataan..
F# B
tanduran sing wes tak sirami..
Em
maleh dadi awu ireng..
A
di obong karo kahanan..

D A/C# Bm
mbiyen janji bareng bareng..
G A D
ngrasakke susah lan seneng..
F# Bm
saiki kowe medotke angen angen..
G A
tak kuatke ati yen kudu kelangan..

(Chorus)
D A
kowe mbelok ngiwo nengen..
Bm F#m
tanpo nguwaske mburi..
G F#m
tak tabrak kowe loro..
Em A
iki salahe sopo..

D A
yen kowe wes ra tresno..
Bm F#m
ngomong ojo t’rus lungo..
G F#m
awas nemoni apes..
Em
lemah teles..
A D
Gusti sing.. bakal mbales..

(Int.) D A Bm F#m
G F#m Em Gm
G F#m Bm
Em A..

D A/C# Bm
jujur.. ati iki loro..
G A D
durung iso.. nompo kenyataan..
F# B
tanduran sing wes tak sirami..
Em
maleh dadi awu ireng..
A
di obong karo kahanan..

D A/C# Bm
mbiyen janji bareng bareng..
G A D
ngrasakke susah lan seneng..
F# Bm
saiki kowe medotke angen angen..
G A
tak kuatke ati yen kudu kelangan..

(Chorus)
D A
kowe mbelok ngiwo nengen..
Bm F#m
tanpo nguwaske mburi..
G F#m
tak tabrak kowe loro..
Em A
iki salahe sopo..

D A
yen kowe wes ra tresno..
Bm F#m
ngomong ojo t’rus lungo..
G F#m
awas nemoni apes..
Em
lemah teles..
A D A
Gusti sing.. bakal mbales..

D A
kowe mbelok ngiwo nengen..
Bm F#m
tanpo nguwaske mburi..
G F#m
tak tabrak kowe loro..
Em A
iki salahe sopo..

D A
yen kowe wes ra tresno..
Bm F#m
ngomong ojo t’rus lungo..
G F#m
awas nemoni apes..
Em
lemah teles..
A D
Gusti sing.. bakal mbales..