SKA 86 – Ra Jodo

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

(Intro) F G C Am Dm G C Csus4

C F G C
maafkanku kali ini harus pergi..
Am Dm G C
meninggalkan kamu yang aku sayangi..
C F G C
banyu moto iki mili nguras ati..
Am Dm G C Csus4 C
kelingan tresnoku ora.. direstui..

F G
mama papa maafkan aku
Em
yang tak bisa membawa
Am
calon mantumu mulih..
F G
mergo anakmu iki ra diparingi restu
C
marang calon besanmu..
F C
saktenane ati iki loro loro loro
G
cintaku terhalang
C
oleh restune wong tuo
F
jarene janjimu
C
urip bareng nganti bongko
G
nyatane saiki
C
kowe digondol wong liyo..

C -G/B -Am
nyesek njejeg nong ati..
Em
nyakseni kowe rabi..
F
lilo dadi dedungo..
C G
ngarep tekanmu dadi jondo..

Am
karepe ati tetep nglakoni
masio ra direstui
Em
tapine kowe wedi
mengko dicap anak ra berbakti
F
yen pancen ngono anane
C
abote sing keronto iki
kersane isun baen
G
hang nyonggo ugo ndeweni..

(Chorus)
F G C
maafkanku kali ini harus pergi..
Am Dm G C
meninggalkan kamu yang aku sayangi..
C F G C
banyu moto iki mili nguras ati..
Am Dm G C C7
kelingan tresnoku ora direstui..

(Int.) F G C Am F G C..
F G Em Am
Dm G C C7

F G
mama papa maafkan aku
Em
yang tak bisa membawa
Am
calon mantumu mulih..
F G
mergo anakmu iki ra diparingi restu
C
marang calon besanmu..
F C
saktenane ati iki loro loro loro
G
cintaku terhalang
C
oleh restune wong tuo
F
jarene janjimu
C
urip bareng nganti bongko
G
nyatane saiki
C
kowe digondol wong liyo..

C -G/B -Am
nyesek njejeg nong ati..
Em
nyakseni kowe rabi..
F
lilo dadi dedungo..
C G
ngarep tekanmu dadi jondo..

Am
karepe ati tetep nglakoni
masio ra direstui
Em
tapine kowe wedi
mengko dicap anak ra berbakti
F
yen pancen ngono anane
C
abote sing keronto iki
kersane isun baen
G
hang nyonggo ugo ndeweni..

(Chorus)
F G C
maafkanku kali ini harus pergi..
Am Dm G C
meninggalkan kamu yang aku sayangi..
C F G C
banyu moto iki mili nguras ati..
Am Dm G C
kelingan tresnoku ora direstui..
C Dm G C
kelingan tresnoku ora direstui..
C Dm G C
kelingan tresnoku ora direstui..